British Car Parts
British Car Parts

Onderdelen voor topcarrosserie!

British Car Parts uit Roeselare is uw groothandel in carrosserie onderdelen van uw Britse wagen.

Ook voor professionele carrosseriebedrijven bieden wij onderdelen van topkwaliteit aan. De stukken komen rechtstreeks uit het Verenigd Koninkrijk en we houden altijd een voldoende hoge voorraad in ons magazijn.

British Car Parts uit Roeselare wil zich als groothandel in carrosserie onderdelen toeleggen op de professionele markt en daarin een topservice garanderen. Wij zorgen voor vlotte en snelle levering met onze eigen chauffeurs. Dat doen we bovendien tegen eerlijke prijzen.

Bij ons kan u terecht voor:

 

Wij hebben alle onderdelen beschikbaar voor Britse wagens. De onderdelen komen rechtstreeks van over het Kanaal. Elke week krijgen we nieuwe voorraden aangeleverd zodat onze stock altijd volstaat. Onderdelen die niet in stock zijn, worden zo snel mogelijk besteld. Kortom, door onze service raakt u snel aan uw gewenste onderdelen!

Aarzel dus niet om ons te contacteren wanneer u op zoek bent naar een groothandel in Britse carrosserie. British Carparts uit Roeselare is steeds bereikbaar tijdens de openingsuren en wij behandelen uw vraag zo snel mogelijk.

British Car Parts division of
Callant Autohandel

Ardooisesteenweg 410
8800 Roeselare

T.: 051 22 43 30
F.: 051 25 32 42
E: info@callantauto.be
BTW BE0426.324.995

Openingsuren
Van maandag tot vrijdag:    van 09u00 tot 12u00 en van 13u30 tot 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten

 MGRover Mini Cooper Land Rover Jaguar