British Car Parts
British Car Parts

MG Rover

MGDe MGF is een roadster met een echte Engelse klasse en sportiviteit. Zin om hem te verfraaien met wat extra notelarenhout of liever met een sportieve uitlaat? Alles kan! Zeker met een MGF.

Met zorg bestudeerd om u een maximum aan plezier te verlenen, beschikt de MGF, MGTF, MGZR, MGZS, MGZT of MGZTT over alle belangrijkste kwaliteiten van sportiviteiten die deze naam waard is. Maar sportiviteit rijmt ook op comfort en volledige uitrusting.

Zie maar: kuipstoelen, ergonomisch bedieningspaneel, tellers met witte achtergrond, licht metalen velgen en nog veel meer.
Door uw keuze te maken uit de talrijke beschikbare opties, krijgt u een gepersonaliseerde MGF, MGTF, MGZR, MGZS, MGZT of MGZTT die u helemaal op het lijf is geschreven. Een vleugje notelaar, een chroomkit of één van de vele opties maken van uw wagen een unieke verschijning!RoverStijlvol en elegant! Zo kan men op zijn minst Rover noemen. 

Indien u uw wagen met degelijke onderdelen en accessoires wil verwennen, dan moet u bij British Carparts uit Roeselare zijn.

Alles is origineel en wordt op enkele dagen bij u thuis geleverd.

British Car Parts division of
Callant Autohandel

Ardooisesteenweg 410
8800 Roeselare

T.: 051 22 43 30
F.: 051 25 32 42
E: info@callantauto.be
BTW BE0426.324.995

Openingsuren
Van maandag tot vrijdag:    van 09u00 tot 12u00 en van 13u30 tot 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten

 MGRover Mini Cooper Land Rover Jaguar