British Car Parts
British Car Parts

Geef uw Mini een lang leven met British Car Parts!

Op zoek naar onderdelen voor uw oude oldtimer Mini Cooper? British Car Parts uit Roeselare levert originele onderdelen van alle modellen voor 2000 en dat in heel België!

Er is wellicht geen Britse wagen die meer traditie uitstraalt dan een oldtimer Mini Cooper. Onze firma heeft een passie voor Mini en wil dat de uwe zo lang mogelijk rijwaardig blijft met de beste onderdelen.

De charme van de Mini Cooper is bekend over de hele wereld. Een compact wagentje waar u een band mee krijgt. Eens u een Mini heeft, wil u die eigenlijk nooit meer kwijt. Bij British Car Parts uit Roeselare begrijpen we die band met uw Mini, want het is ook onze passie.

Daarom zoeken wij de beste onderdelen uit voor uw oldtimer Mini. Wij leveren alle stukken voor Mini’s die voor het jaar 2000 gebouwd zijn.

Kom dus gerust bij ons langs of neem contact op via telefoon of email indien u onderdelen zoekt voor uw Mini oldtimer. Wij leveren originele stukken met eigen chauffeurs, aan correcte prijzen. Dat doen we bovendien in heel België.

 


Mini - British Car PartsMini - British Car PartsMini - British Car PartsMini - British Car PartsWij sponsoren Kenny Lauwers die rijdt voor het VAS-kampioenschap Slalom Divisie 3 Klasse 7.

British Car Parts division of
Callant Autohandel

Ardooisesteenweg 410
8800 Roeselare

T.: 051 22 43 30
F.: 051 25 32 42
E: info@callantauto.be
BTW BE0426.324.995

Openingsuren
Van maandag tot vrijdag:    van 09u00 tot 12u00 en van 13u30 tot 17u00
Zaterdag en zondag: gesloten

 MGRover Mini Cooper Land Rover Jaguar